Goveji zrezki

 

Sočni goveji zrezki

Vsak goveji zrezek dajte na zelo vroče olje, da se pore v mesu zaprejo in s tem meso ohrani sočnost. Če menite, da goveji zrezki potrebujejo omako, jo začnite pripravljati v ločeni posodi ali pa v isti posodi, vendar šele potem, ko so goveji zrezki že na hitro popečeni z obeh strani. Goveji zrezki morajo biti na visoki temperaturi nekaj minut. Šele nato lahko znižate temperaturo pečenja.

Če se odločite za pripravo omake, lahko v posodo, kjer se pečejo goveji zrezki, dolijete vodo in dodate druge sestavine. Vedno dolivajte mlačno vodo postopoma in nikoli na zrezke. Vodo dodajajte v posodo ob zrezku. V nasprotnem primeru bo zrezek trd in tog, ne glede na dolžino pečenja.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE