Goveji zrezki v omaki

 

Goveji zrezki v omaki za 4 osebe - sestavine:

4 goveji zrezki

2,5 dcl belega ali rdečega vina

1 majhen gomolj zelene

1 dcl kisle smetane

peteršilj

1 velika čebula

2 žlici naribanega korenja

2 žlici pora

olje za peko

sol, mleti poper, timijan, lovorjev list, majaron

Priprava govejih zrezkov v omaki:

Zrezke po obeh straneh potolčete, solite in poprate. Na rahlo jih pomokate in na vročem olju na hitro popečete. Zrezke položite za nekaj minut na krožnik. V maščobi, kjer ste popekli zrezke, prepražite nasekljano čebulo. Ko čebula postekleni, dodate sesekljan česen in popečene zrezke. Zalijete z belim vinom in začinite z lovorjevim listom, majaronom, timijanom, zeleno in soljo. Na šibkem ognju dušite 1 uro. Tok pred koncem kuhanja vmešate v omako 1 dcl kisle smetane in sesekljan peteršilj. Začinite s sveže mletim poprom. Počakajte toliko časa, da omaka ponovno zavre in okusna jed je pripravljena.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE