Dostava

 

Načini za prevzem blaga, ki ste ga naročili v spletni mesnici:

Dostava

Naročeno meso dostavljamo VSAK DAN od ponedeljka do sobote in sicer med 10 in 17 uro. Ob sobotah je dostava možna med 9.00 in 14 uro. Če imate željo glede ure dostave znotraj tega termina, nam to zapišite v komentarje ob naročilu. Lahko si izberete čas dostave (npr. med 14.00 in 16.00 uro, pri čemer vas prosimo za razumevanje v primeru, da meso dostavimo do pol ure prej ali kasneje).

Trenutno blago dostavljamo le na območju Ljubljane.

Načini plačila ob dostavi:
- kartica (BA, Maestro, Eurocard, Visa, Diners)
- mBills (poskenirate QR kodo na računu)
-nakazilo na TRR (ko je naročilo pripravljeno in imamo točen znesek Vam pošljemo podatke za nakazilo, Vi pa nam pošljete na naš mail potrdilo o pačilu, ko je plačilo izvedeno
- gotovina

Osebni prevzem v mesnici

Štihova ulica 13 v Ljubljani - od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 in v soboto od 8.00 do 14.00.

Naročeno meso lahko v naši spletni mesnici prevzamete še isti dan ko dobimo Vaše naročilo v kolikor imamo vse na zalogi. Stranka si lahko tudi sama izbere dan in uro za prevzem mesa.  Najbolje je, da želeno uro in datum zapišete v komentar ob naročilu.

Naročeno meso prevzamete tako, da pozvonite pri sosednjih vratih od vhoda za stranke in se s tem izognete čakanju v vrsti in stikom. Poveste ime in priimek ali številko naročila in mi Vam prinesemo vrečko z naročenimi artikli.

 Načini plačila pri osebnem prevzemu:
- kartica (BA, Maestro, Eurocard, Visa, Diners)
- mBills (poskenirate QR kodo na računu)
- nakazilo na TRR (ko je naročilo pripravljeno in imamo točen znesek Vam pošljemo podatke za nakazilo, Vi pa nam pošljete na naš mail potrdilo o pačilu, ko je plačilo izvedeno
- gotovina

Parkirišče za stranke: Avto lahko parkirate nasproti Avčinove 4, kjer je označen prostor za dostavo. Če ne najdete parkirnega prostora, nas pokličite, mi pa vam bomo naročeno meso prinesli do vašega avtomobila.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE