Navodila

 

Nakupovanje v spletni mesnici Petrin

Ste se sprehodili po naši spletni trgovini in bi radi opravili nakup? Predlagamo vam, da si najprej preberete navodila za nakupovanje, da boste vaš nakup lahko opravili hitro in brez napak. Vsak izdelek je opremljen s številnimi spustnimi meniji, ker lahko relativno natančno opredelite svoj nakup. Verjamemo, da dober mesar vedno posluša stanke in pripravi naročilo tako, da je stranka vedno zadovoljna. Prav s tem namenom smo k vsakemu izdelku dodali še polje, kamor vpišete vaše dodatne želje. Nekateri izdelki iz spletne mesnice imajo na voljo precej možnosti.  Pripravili smo vam enostavno razlago za nakupovanje v naši spletni mesnici:

 

Nakup zrezkov oz. mesa za zrezke

Tako kot pri mesarju, imate tudi v naši spletni mesnici številne možnosti za naročilo zrezkov. Svetujemo vam, da najprej izberete način priprave: nakup mesa glede na težo ali na število zrezkov. Pri zrezkih lahko izbirate po debelini zrezka (tanki, srednji, debelejši). Označite lahko tudi, da vam naročene zrezke potolčemo. Na koncu izberete še količino zrezkov. Če pa se odločite za pripravo »po teži« pa iz menija »teža« izberete želeno težo. Primer: Želite 1,5 kg zrezkov. To storite tako, da v košarico položite 1 kg in ločeno še (količino) 5 x (težo) 0,1 kg. Lahko pa v košarico položite (količino) 15 x (težo) 0,1 kg. Izbira ja vaša.

Želite, da bi vam mesar zrezke zapakiral v različne pakete? V polje za posebne želje vpišite, da želite npr. 2 paketa po 0,5 kg in 2 paketa po 0,25 kg. Tudi ostalo meso lahko dobite zapakirano v pakete, kot vam prikazujejo spodnje slike.

 

Nakup mesa za golaž

V razdelku mesa za golaž in druge sorodne jedi lahko izbirate tip mesa. Lahko pa izberete tudi način priprave, če ne želite sami razrezati mesa. Izbirate lahko med velikostjo koščkov. Če prednastavljene izbire ne ustrezajo vašim željam, le-te vpišite v polje za posebne želje.

 

Nakup mesa in kosti za juho

Ljudje kuhajo juho iz različnih koncev mesa in tako vam v tem razdelku ponujamo najrazličnejše kose mesa za juho. V tem razdelku lahko kupite tudi kosti. Kako kupiti meso za juho? Predlagamo, da najprej izberete tip mesa, ki ga želite in kasneje določite količino in dodajte v košarico. Izberete lahko tudi poljubno pakiranje. Vendar pa morate to zapisati v posebno polje.

 

Nakup celega jagenjčka z glavo

Cena je vedno izražena na kilogram. Jagenjčki so različnih velikosti. Izbirate lahko med jagenjčki, ki so povprečno težki med 11 in 13 kilogramov. V posebno polje lahko zapišete, da želite nap. jagenčka, ki je zelo majhen ali pa zelo velik. Potrudili se bomo, da vam bomo priskrbeli takšno meso, kot ga želite. V kolikor vzamete celega jagenjčka v kosu pa lahko izberete tudi način priprave. Če želite, vam lahko v mesnici jagenjčka pripravimo za pečenje. Tudi to lahko zapišete v posebno polje.

Enako velja tudi pri nakupu odojka.

 

Nakup celega kunca

Tudi tu imate različne možnosti za pripravo. Na voljo je cel kunec, ki običajno tehta med 1,2 in 1,5 kg. Dobite ga lahko v kosu ali pa si olajšate delo in naročite razrezanega. V posebno polje lahko zapišete, da želite začinjeno meso.

 

Polje "Vaše dodatne želje"

Poleg spustnih menijev za izbiro, imate na voljo polje, kamor vpišete posebne želje. Sem zapišite želje glede pakiranja mesa. Če naročate večje količine mesa se lahko odločite, da vam meso pakiramo v manjše pakete, ki podaljšujejo obstojnost mesa. (npr. naročate 10 zrezkov in želite imeti pakete 5x po 2 zrezka)

V okence lahko zapišete tudi posebne želje glede priprave mesa. Vsak kos mesa, ki je primeren za pečenje vam lahko tudi začinimo. Prav tako pa lahko v posebno polje zapišete natančnejše zahteve glede izdelka (npr. »pripravite majhne krvavice«, »želim res velik kos svinjske ribice«, »zasekajte kosti pri odojku«, »želim majhnega jagenjčka«).

 

Pakiranje izdelkov

V naši spletni mesnici vam nudimo pakiranje izdelkov, ki omogočajno daljšo obstojnost mesa. Pakirane izdelke lahko preprosto shranite v skrinjo ali hladilnik za krajše obdobje. V naprej pripravljene pakete enostavno vzamete ven in pripravite na način, ki vam najbolj ustreza.

Ob naročilu lahko sami določite količino mesa po paketih. Če naročite 6 zrezkov in boste potrebovali 3x2 zrezka, vam jih lahko tako tudi zapakiramo. V posebnih željah ob nakupu določenega izdelka nam zapišite želje glede pakiranja.

 


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE