Krvavica - navodila za pripravo okusne krvavice

Pečico segrejte na 150°C. V pekač položite krvavice brez dodane maščobe ali vode. Pečete jih približno 45 min. Če želite, da se črevo bolj hrustljavo zapeče, zadnjih 10 min zvišajte temperaturo na 180°C.

 

V naši spletni mesnici lahko kupite krvavice in druge mesne izdelke.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE