SPLOŠNI POGOJI

 

Splošni pogoji poslovanja spletne mesnice mesarstvo-petrin.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika in poslovni odnos med kupcem in ponudnikom storitev. Spletna trgovina mesarstvo-petrin.si predstavlja informacijski sistem, ki je namenjen predstavitvi in prodaji mesa ter mesnih izdelkov uporabniku. Upravlja ga podjetje Mesarstvo Petrin - Petrin Marta s.p..

Način plačila

Plačilo je ob dostavi in pri osebnem prevzemu v mesnici mogoče z gotovino ali kartico (BA, Maestro, Eurocard, Visa, Diners,  American Express, Karanta, Activa). Osebni prevzem blaga v mesnici vam zagotavlja 5 % popusta.

Cene v spletni trgovini

Spletna mesnica ima vse cene izražene v evrih in vključujejo DDV (9,5 %). Cene se lahko spreminjamo dnevno. Vedno se trudimo, da bi bile cene ažurne in točne. Lahko pa se zgodi, da je kdaj podatek napačen. Pri nakupu in plačilu pa se upošteva cena, ki jo je kupec potrdil v času oddaje naročila. Trenutno dostavljamo le v Ljubljani pri naročilu nad 30 €. Cene, ki so navedene v spletni mesnici, ne vključujejo stroškov dostave. 

Veljavnost priporočene ali posebne ponudbe

Roki veljavnosti priporočene ali posebne ponudbe so  navedeni ob sami priporočeni ali akcijski ponudbi.

Postopek nakupa, plačilo in prevzem blaga

Kupec izbere izdelek (ali več njih) in količino. Pred oddajo naročila naj kupec pregleda izdelke v košarici, izvede želene popravke in šele na koncu potrdi naročilo. Po potrditvi nakupa se uporabniku prikaže informativni račun. Znesek na dejanskem računu se lahko od zneska pri naročilu razlikuje za +/- 10 %. Kose mesa režemo sproti in teže variirajo za nekaj gramov.

Naročene izdelke je mogoče prevzeti v mesnici na Štihovi ulici 13 v Ljubljani. Če je informativni znesek nakupa večji od 100 €, lahko na vašo željo blago dostavimo z lastno dostavno službo, vendar le ob petkih med 14.00 in 20.00 na območju Ljubljane. Stranka ima možnost izbire okvirne ure za dostavo. Lahko pa se zgodi, da bo meso dostavljeno pol ure pred ali po dogovorjeni uri.

Dobavljivost izdelkov

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Dobavljivost izdelkov je lahko zaradi njihove narave občasno omejena. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam ponudnik izdelka ne more dostaviti, ker je razprodan ali ga ni več na zalogi. Ponudnik se zavezuje, da v takem primeru kupca nemudoma o tem obvesti in mu omogoči preklic oz. zamenjavo naročila.

Ponudnik si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo določenih ali celo vseh izdelkov, za določen ali nedoločen čas omeji dostop do spletne trgovine, da popolnoma ustavi dostop do spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Vračilo blaga/vračilo kupnine

V primeru, da z dobljenim blagom niste zadovoljni, je le-tega mogoče vrniti v roku 24 ur. Ob vračilu vam bomo vrnili znesek, ki ste ga za to blago odšteli.

Dobavni rok

Pri nas lahko sami določite dan in uro prevzema mesa v mesnici. Izbirate pa lahko med dnevi in urami, ko je mesnica odprta. V kolikor imamno na zalogi vse izdelke, je možen prevzem ali dostava že isti dan. Ko je naročilo pripravljeno za prevzem ali dostavo, dobi stranka mail in sms sporočilo, da je naročilo propravljeno za prevzem ali dostavo. 

Če je vaše informativni izračun višji od 100 €, lahko naročite dostavo na območju Ljubljane. Dostava je možna vsak dan od ponedeljka do sobote. Natančnejše pogoje za prevzem blaga si lahko prebere v prejšnjem odstavku.

Varnost

Ponudnik v svoji spletni trgovini uporablja ustrezna sredstva, ki so potrebna za zaščito osebnih podatkov pri prenosu in shranjevanju. Ponudnik ni odgovoren za poškodbe računalniške opreme ali druge lastnine naročnika, ki bi jih lahko povzročili vnosi virusov ob obisku naše spletne strani. Uporabnik mora sam varovanje svoje uporabniške podatke in predvsem gesla. Uporabnik mora prav tako jamčiti za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov. Uporabnik odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi netočnih in neresničnih podatkov.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik varuje osebne podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om, Ur. list RS, št. 43/2004) in zakonom o zavarovalništvu. Z registracijo v našo spletno trgovino: mesarstvo-petrin.si se uporabnik strinja, da bo od ponudnika prejemal le: informativno gradivo, ponudbe, račune in ostalo potrebno komunikacijo.

Komunikacija

Če naših obvestil, informativnega gradiva, ponudb in stale komunikacije ne želite prejemati, nam to sporočite in ponudnik bo vašo željo upošteval. Vseeno pa boste po elektronski pošti prejeli informativni račun ob morebitnem naročilu.

Pritožbe in spori

Pritožbe in reklamacije lahko uporabnik pošlje po elektronski pošti ali klasični pošti. Oba naslova sta navedena med kontakti.

Piškoti

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku ob obisku spletne strani.

Piškotke uporabljamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno uporabniško izkušnjo naše strani. Že hranjene piškotke na vašem računalniku lahko kadarkoli zbrišete, vendar obstaja možnost, da ne boste več imeli dostopa do določenih delov strani.
Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE