Svinjska pečenka

Kako pripravimo svinjino za pečenko?

Svinjinjsko meso mariniramo v olju, česnu, popru in soli. Uporabimo približno 15 g soli za vsako kilo surovega svinjskega mesa.

Priprava svinjske pečenke:

Svinjsko pečenko je potrebno postaviti v vročo pečico, ki je segreta na 200 do 220 °C. Visoke temperature povzročijo zapiranje por prii mesu in tako omogočijo, da meso ostane sočno. Čez pol ure znižajte temperaturo pečice na 160°C. Svinjska pečenka pridobiva na okusu in sočnosti, če jo uro pred serviranjem zavijete v aluminijasto folijo. Tako zavita svinjska pečenka vsrka sokove in otrpne. Svinjska pečenka, ki je po pečenju počivala, se lažje razreže.

 

Potrebujete meso za svinjsko pečenko? Obiščite spletno mesnico in kar iz naslonjača naročite primeren kos za vašo naslednjo pojedino. Naročite lahko tudi svinjsko vratovino brez kosti ali svinjske kotlete / kare. Izberete pa lahko celo kračo brez kože in svinjsko pleče.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE