Roastbeef v kosu

Priprava roastbeefa na pečenje

Roastbeef premažete z gorčico in oljem. Najboljša gorčica za premaz roastbeefa je tista, ki vsebuje cela semena. Roastbeef morate tudi naoljiti, soliti in poprati. Za popranje lahko uporabite grobo mleti poper ali poprova zrna.  Priporočamo vam, da postopek mariniranja opravite vsaj en dan pred peko. Sicer pa ni nič narobe, če je rostbeef v marinadi celo nekaj dni pred peko.

Pečenje roastbeefa v kosu

Roastbeef v kosu postavite v vročo pečico, ki je ograta na 200°C in ga pečete na tej temperaturi približno 40 min. Roastbeef mora biti v sredini še malo rožnat (srednje pečen). Čas peke prilagajate tudi višini in velikosti kosa. Če želite, da je roastbeef bolj ali manj pečen, čas pečenja podaljšate ali skrajšate za približno 10 min. Roastbeef pridobiva na okusu in sočnosti, če ga uro pred serviranjem zavijete v aluminijasto folijo. Roastbeef tako vase vsrka sokove in malo otrpne. Roastbeef, ki malo počiva v foliji, je lažje narezati.

 

Potrebujete meso za pripravo rostbifa v kosu?

Vabimo vas, da obiščete našo spletno mesnico in kar iz naslonjača naročite rostbif v kosu za vašo naslednjo pojedino.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE