Navodila za kuhanje klasično dimljene šunke

 

Priprava klasično dimljene šunke

Klasično dimljena šunka nima dodanih konzervansov in aditivov. Za daljšo obstojnost je dodana le sol. Zato so klačino dimljene šunke običjano malo bolj slane. Če želite, da vaša klasično dimljena šunka ni preveč slana, dajte šunko kuhati v mlačno vodo. Po 15 minutah vrenja vodo odlijete in svežo vodo ponovno nalijete na šunko.

Šunko lahko razsolite tudi tako, da jo en dan pred kuhanjem namočite v vodo. Staro vodo pred kuhanjem odlijete in nalijete svežo. Ko voda zavre, dajte šunko v lonec in jo skuhajte do konca.

 

Potrebujete klasično dimljeno šunko? V naši spletni trgovini lahko kupite klasično dimljeno šunko in druge suhomesnate izdelke.


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE