Navodila za kuhanje šunke

Splošna navodila za kuhanje šunke

Šunko postavite v že vrelo vodo. Po končanen kuhanju jo pustite v vodi, da se v njej ohladi in s tem ohrani sočnost in mehkobo. Lahko jo skuhate en dan pred uporabo.

 

Kupite okusno šunko v naši spletni mesnici:

Domača šunka brez kosti in kože

Manj dimljena domača šunka brez kosti in kože

Domača šunka s kožo in brez kosti

Manj dimljena domača šunka s kožo in brez kosti


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE