NOJEV RAGU S KOLERABO IN NJOKI

 

Recepture za 4 osebe.

320 g nojevega mesa
100 g kolerabe
100 g pelatov ali paradižnikove mezge
50 g masla
200 g rdeče čebule
50 g parmezana
strok česna, svež peteršilj
voda ali jušna osnova
olje, poper, sol

 

Priprava:
Na maščobi prepražimo na drobno nasekljano čebulo. Porumeneli čebuli dodamo na kockice narezano nojevo meso. Ko je prepraženo, dodamo nasekljan česen in svež peteršilj, ter nadaljujemo s praženjem. Dodamo spasirane pelate ali paradižnikovo mezgo. Solimo, popramo po okusu ter zalijemo z vodo ali jušno osnovo toliko, da prekrijemo meso. Dodamo na kockice narezano kolerabico ter kuhamo še 20 min. Njoke prelijemo z ragujem ter pred serviranjem potresemo s parmezanom.

 

Njoki

300 g krompirja
100 g ostre moke
1 jajce
sol

 

Priprava:
Krompir olupimo in ga narežemo na kocke, ter skuhamo v slani vodi. Ko je kuhan, še vročega pretlačimo in mu dodamo ostro moko. Ohlajeni masi dodamo sol in jajca ter zgnetemo v testo. Oblikujemo v njoke, ter skuhamo v osoljeni vreli vodi. Njoki so skuhani, ko priplavajo na površje.

 

Recept - chef Dejan Pavlič


Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE