~ Meso za golaž ~

Izbirate lahko med naslednjimi tipi mesa: bočnik, zbirno meso, stegno, križ, pleče.

Podrobnosti

Po potrditvi nakupa se prikaže informativni izračun cene. Znesek na dejanskem računu se lahko od zneska pri naročilu razlikuje za +/- 10 %. Kose mesa režemo sproti in teže varirajo za nekaj gramov. Več v navodilih za nakup in v splošnih pogojih.

Pomoč

Navodila za nakupovanje v spletni mesnici Petrin

V naši spletni mesnici se trudimo, da vam ponudimo čim več načinov za naročanje izdelkov. Stranke imajo različne želje in dober mesar zna prisluhniti vsem željam. Izbirate lahko po številnih parametrih in sami dodajate komentarje glede pakiranja naročenega mesa in dodatnih storitev.

 

Spustni meniji:

Vsak izdelek ima na voljo več spustnih menijev v katerih izbirate količino in pripravo mesa. Pri nekaterih izdelkih lahko izbirate tudi tip mesa. Teže za nakup so običajno že nastavljene in tudi te izbirate iz spustnega menija. (npr. Želite kupiti 1,5 kg govejih zrezkov. Izberete vrsto mesa in pripravo »zrezki«. Določite lahko debelino zrezka srednji - cca 150 g in vzamete 10 zrezkov.) Če naročate meso za golaž lahko izberete meso v kosu ali narezanega. Nekatere izdelke naročate zgolj po količini (krvavice). Zavedamo se, da spustni meniji včasih ne zagotovijo dovolj natančne opredelitve želja. Zato smo vam ponudili tudi polje za posebne želje.

 

Vaše dodatne želje:

Poleg spustnih menijev za izbiro, imate na voljo tudi okence, kamor vpišete posebne želje. Sem zapišite želje glede pakiranja mesa. Če naročate večje količine mesa se lahko odločite, da vam meso pakiramo v manjše pakete, ki podaljšujejo obstojnost mesa. (npr. naročate 10 zrezkov in želite imeti pakete 5x po 2 zrezka)

 

V okence lahko zapišete tudi posebne želje glede priprave mesa. Vsak kos mesa, ki je primeren za pečenje vam lahko tudi začinimo. Prav tako pa lahko v posebno polje zapišete natančnejše zahteve glede izdelka (npr. »Izberite majhne krvavice«, »želim res velik kos svinjske ribice«, »zasekajte kosti pri odojku«, »želim majhnega jagenjčka«)

 

Imate še vedno težave? Vabimo vas, da si preberete podrobnejša navodila za izdelke, ki imajo veliko spustnih menijev in je lahko njihov nakup bolj zahteven.

10,80 € z DDV

  • Vaše dodatne želje

Informations Najprej v okence zapišite posebne želje glede priprave izdelka in jih shranite. Nato dodajte izdelek v košarico. Sem zapišite želje glede pakiranja izdelkov (npr. 3 x 2 zrezka ali 2 x 0,5 kg mesa za golaž)

Bočnik: najbolj sočno meso za golaž, žilasto, malo mastno
Zbirno meso: zelo sočno meso za golaž, malo žilic, vendar manj kot pri bočniku, nemastno
Stegno: nemastno, pusto, suho
Križ: zelo mehko, nemastno, sočno, mogoče kje kakšna mehka žilica
Pleče: spčno, malo pisano

V naši spletni mesnici najdete tudi recepta za okusen goveji golaž in bograč.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vštet v ceno

Košarica K blagajni

Naše garancije


Smo družinsko podjetje, ki na slovenskem trgu deluje že 20 let. Med prvimi pri nas smo se pričeli ukvarjati z zorenjem mesa. Stranke, ki nas poznajo vedo, da za zadovoljstvo našega kupca storimo vse.

MESO SLOVENSKEGA POREKLA

NATANČNO OBREZANO MESO

MESNI IZDELKI IZ LASTNE PRIDELAVE

NIZKA VSEBNOST KONZERVANSOV

SPROTNO VAKUMSKO PAKIRANJE