Naročanje izdelkov v spletni mesnici Petrin

Ste se sprehodili po naši spletni trgovini in bi radi opravili naročilo? Predlagamo vam, da si najprej preberete navodila za naročanje, da boste vaša naročila lahko opravili hitro in brez napak. Vsak izdelek je opremljen s številnimi spustnimi meniji, ker lahko relativno natančno opredelite svoje naročilo. Verjamemo, da dober mesar vedno posluša stranke in pripravi naročilo tako, da je stranka vedno zadovoljna. Nekateri izdelki iz spletne mesnice imajo na voljo precej možnosti.  Pripravili smo vam enostavno razlago za naročanje mesa v naši spletni mesnici:

Nakup različnih vrst mesa 

Izberete lahko artikel na težo ali na število kosov (zrezkov).  Težo lahko vnesete v polje ročno izraženo v kg (npr. 0,75 kg mletega mesa). Pri artiklih kjer teža in število kosov nista fiksno določena,  lahko izberete tudi število paketov (npr. če izberete 15 zrezkov in 3 pakete, vam v posamezen paket razvrstimo po 5 zrezkov).  Na vsak izbranem izdelku oziroma paketu bo tudi nalepka z imenom artikla in datumom pakiranja. Vsi Izdelki so vakuumsko pakirani, kar omogoča daljši rok trajanja ter ohranja svežino in okus v kolikor daste meso v skrinjo. V skrinji vakuumski paketi zavzamejo tudi manj prostora in prav tako se tudi prej odtalijo, ko jih vzamete iz skrinje. 

Nakup mesa za golaž

V razdelku mesa za golaž in druge sorodne jedi lahko izbirate tip mesa.  Izbirate lahko med velikostjo koščkov, kar opišete v opombah ob koncu nakupa ( manjši koščki 1×1 cm, srednji koščki 2×2 cm, večji koščki 3×3 cm).

Nakup mesa in kosti za juho

Ljudje kuhajo juho iz različnih koncev mesa in tako vam v tem razdelku ponujamo najrazličnejše kose mesa za juho. V tem razdelku lahko kupite tudi kosti. Kako kupiti meso za juho? Predlagamo, da najprej izberete tip mesa, ki ga želite in kasneje določite količino in dodajte v košarico. Izberete lahko tudi poljubno pakiranje. Vendar pa morate to zapisati v posebno polje.

Nakup celega jagenjčka z glavo

Cena je vedno izražena na kilogram. Jagenjčki so različnih velikosti. Izbirate lahko med jagenjčki, ki so povprečno težki med 11 in 13 kilogramov. V posebno polje lahko zapišete, da želite nap. jagenjčka, ki je zelo majhen ali pa zelo velik. Potrudili se bomo, da vam bomo priskrbeli takšno meso, kot ga želite. V kolikor vzamete celega jagenjčka v kosu pa lahko izberete tudi način priprave. Če želite, vam lahko v mesnici jagenjčka pripravimo za pečenje. Tudi to lahko zapišete v posebno polje.

Enako velja tudi pri nakupu odojka.

Polje “OPOMBE OB KONCU NAROČILA

Poleg spustnih menijev za izbiro, imate na voljo OPOMBE ob kuncu naročila, kamor vpišete posebne želje. V okence lahko zapišete tudi posebne želje glede priprave mesa. Vsak kos mesa, ki je primeren za pečenje vam lahko tudi začinimo. Prav tako pa lahko v posebno polje zapišete natančnejše zahteve glede izdelka (npr.  manjše koščke za golaž, potolčene zrezke,  pripravite majhne krvavice, želim res velik kos svinjske ribice, zasekajte kosti pri odojku, želim majhnega jagenjčka).

Pakiranje izdelkov

V naši spletni mesnici vam vse naročene izdelke tudi vakuumsko zapakiramo, kar omogoča daljšo obstojnost mesa. Pakirane izdelke lahko preprosto shranite v skrinjo ali hladilnik za krajše obdobje. V kolikor boste dali vakuumske pakirane izdelke v skrinjo, bodo kasneje tudi prej odtajani in v skrinji bodo zavzeli manj prostora, ker so izdelki lepo stisnjeni in brez zraka, kar podaljša rok trajanja,  meso bo pa  ohranilo okus in svežino.

Ob naročilu lahko sami določite količino mesa po paketih. Če naročite 6 zrezkov in boste potrebovali 3x po 2 zrezka, označite pri izdelku želim več paketov in nato označite  število paketov 3. Če želite, da vam izbran artikel razdelimo na pakete z različno težo, lahko to napišete v opombah ob koncu naročila ali pa izberete isti artikel še enkrat in navedete želeno količino pakiranja.

0
    0
    Naročilo