O nas

V ponudbi imamo le najboljše meso

Mesarstvo Petrin

Mesarstvo Petrin je družinsko podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1993. Imamo veliko rednih strank, ki vedo, da se trudimo in da naredimo vse za njihovo zadovoljstvo.

Zavedamo se, da ima današnji kupec vedno manj časa. Čakanje v vrstah marsikoga odvrne od nakupa. Odločili smo se, da naredimo pomemben korak in ponudimo naše izdelke tudi na internetu.

Spletna mesnica

Spletna mesnica predstavlja pomemben premik v približevanju ponudbe kupcu. Danes ima skoraj vsako slovensko gospodinjstvo internet. Ljudje na internetu iščejo vse mogoče informacije in vse pogosteje nakupujejo iz naslonjača.

Zakaj ne bi bilo tako tudi z nakupom mesa? Na internetu si lahko ogledate našo ponudbo in kupite kose mesa, ki jih potrebujete za pripravo vaših najljubših jedi.

Spletna mesnica ponuja tudi recepte za pripravo številnih jedi. Se vam je že zgodilo, da ste opazili izredno lep kos mesa, pa niste vešči kuhanja in mesa niste kupili? Spletna mesnica vsebuje številne recepte, ki bodo iz vas naredili gurmana in odličnega kuharja. Naučite se pripraviti pečenice, zrezke in zahtevnejše jedi kot so golaž, jagnjetina in različne pečenke.

0
  0
  Naročilo

  Obvestilo!

  Spoštovane stranke obveščamo,
  da bo mesnica v mesecu juliju in avgustu
  OB PONEDELJKIH ZAPRTA.
  Hvala za razumevanje!
  Mesarstvo Petrin