Cena:
39,00 €
🥩 3️⃣ Cowboy Steak
📍 Položaj:
Iz rebrnega dela (rib section, ribeye),
gre za ribeye steak z ohranjeno krajšo rebrno kostjo (dolžina 5–7 cm).
💪 Značilnosti:
Močno marmorirano meso, izjemno sočno in aromatično.
Krajša kost daje rustikalen videz in dodatno aromo med peko.
Debelina: 4–6 cm.
🔥 Uporaba:
Idealno za BBQ, žar, pečico ali sous-vide.
Peči na srednji temperaturi (55–60 °C).
Odličen kos za “showpiece” v vitrinah.
1 na zalogi
Po potrditvi nakupa se prikaže informativni izračun cene. Znesek na dejanskem računu se lahko od zneska pri naročilu razlikuje za +/- 20 %. Kose mesa režemo sproti in teže varirajo za nekaj gramov. Več v navodilih za naročilo in v splošnih pogojih. Poglejte si še Pogosta vprašanja >
V spletni mesnici smo za vas pripravili recepte za pripravo okusnih jedi iz govedine.
Ⓒ 2022 - Mesarstvo Petrin