Goveje podpleče – vrat

Kategorija:

Cena: 

18,00 

 /za kg

Zelo mehek in sočen kos mesa, kjer je prisotno tudi nekaj maščobe, ki daje kosu izrazit okus, sočnost in mehkobo.
Meso je delno očiščeno in oblikovano.
Primere kos za pripravo različnih jedi (juha, golaž) tudi pečenje v kosu. Uporablja se ga tudi za pripravo burgerjev z dodano maščobo.

0,00 
  • Skupaj: 0,00 

Po potrditvi nakupa se prikaže informativni izračun cene. Znesek na dejanskem računu se lahko od zneska pri naročilu razlikuje za +/- 20 %. Kose mesa režemo sproti in teže varirajo za nekaj gramov. Več v navodilih za naročilo in v splošnih pogojih. Poglejte si še Pogosta vprašanja >

V spletni mesnici smo za vas pripravili recepte za pripravo okusnih jedi iz govedine.

0
    0
    Naročilo