Meso za golaž

Kategorija:

Cena: 

14,80 21,50 

 /za kg

Izbirate lahko med naslednjimi tipi mesa: bočnik, zbirno meso, stegno, bunka, križ, pleče, podpleče

 

0,00 
  • Skupaj: 0,00 

Po potrditvi nakupa se prikaže informativni izračun cene. Znesek na dejanskem računu se lahko od zneska pri naročilu razlikuje za +/- 10 %. Kose mesa režemo sproti in teže varirajo za nekaj gramov. Več v navodilih za naročilo in v splošnih pogojih. Poglejte si še Pogosta vprašanja >

Bočnik: najbolj sočno meso za golaž, žilasto, malo mastno
Zbirno meso: zelo sočno meso za golaž, malo žilic, vendar manj kot pri bočniku, nemastno
Stegno: nemastno, pusto, suho
Križ: zelo mehko, nemastno, sočno, mogoče kje kakšna mehka žilica

Pleče: sočno, malo pisano

Podpleče: malo mastno, zelo mehko, sočno

Bunka: mehko, nemastno

V naši spletni mesnici najdete tudi recepta za okusen goveji golaž in bograč.

0
    0
    Naročilo