Cena:
14,80 € – 21,50 €
Izbirate lahko med naslednjimi tipi mesa: bočnik, zbirno meso, stegno, bunka, križ, pleče, podpleče
Po potrditvi nakupa se prikaže informativni izračun cene. Znesek na dejanskem računu se lahko od zneska pri naročilu razlikuje za +/- 10 %. Kose mesa režemo sproti in teže varirajo za nekaj gramov. Več v navodilih za naročilo in v splošnih pogojih. Poglejte si še Pogosta vprašanja >
Bočnik: najbolj sočno meso za golaž, žilasto, malo mastno
Zbirno meso: zelo sočno meso za golaž, malo žilic, vendar manj kot pri bočniku, nemastno
Stegno: nemastno, pusto, suho
Križ: zelo mehko, nemastno, sočno, mogoče kje kakšna mehka žilica
Pleče: sočno, malo pisano
Podpleče: malo mastno, zelo mehko, sočno
Bunka: mehko, nemastno
V naši spletni mesnici najdete tudi recepta za okusen goveji golaž in bograč.
Ⓒ 2022 - Mesarstvo Petrin